Pazartesi

Novabazar kampanyamızla kestane şekeri kazanan şanslı katılımcımız ;

Çok güzel ve bol katılımlı kampanyamızın ardından kazananımızı açıklıyorumm :)

Tabii öncelikle değerli firmamıza tekrar  teşekkür ediyorum :=)) Gerçekten oldukça hızlı bir firma ve kampanyamız devam ederken adresimi alıp hemenn kestane şekerimi evime gönderdiler :) Tadı tek kelimeyle muhteşemmm Mutlakaa denemelisinizzzz :=))
Vee işte çekiliş anımız;
 Kazananımız; 17 Numaralı yorumun sahibi pelin :)

Tebrik ederim pelin afiyet olsun şimdiden :)

En geç 3 MART 2011 tarihine kadar iletişim bilgilerini denemedenalma.blogspot@hotmail.com adresime yollaman gerek :) Bilgilerin ulaşmazsa yeniden çekiliş yapmam gerekecek.

Yeni kampanyalarda görüşmek dileğiyle...

Beni izlemeye devam edinnnnn veeee  facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) 
=>>>> ( TIKKKKKKK

Evlere şenlik bir kampanyamız var ; 5 Kişiye Selva Lezzet Şenliği Kolisi hediye ediyoruzz :)

Bu kampanyamız hepinizin çok yakından tanıdığı bir firma olan " Selva  ile :) Ve hediyemiz de muhteşemm eminim çok beğeneceksiniz :)
Selva, makarna üretim teknolojisinde yüksek ısı teknolojisiyle üretilmektedir. Eski sistemlere göre daha yüksek ısıda kurutulan makarna daha homojen görünümde olmakta; piştiğinde dağılmamakta, yapışmamakta ve tabakta diri kalmaktadır. 
 Marifetli hanımların sırrı Selva Un hiçbir katkı maddesi içermez. Türk Mutfağı'nın birbirinden lezzetli hamur işlerine uygun olarak, Anadolu'nun bereketli topraklarından özenle seçilmiş buğdaylardan üretilir. Selva Un elenmiştir. Tekrar elenmesine ve havalandırılmasına gerek yoktur. Kabarmada etkili olan elenme, üretim sırasında yapılmıştır. Selva Un baklavadan böreğe, kekten kurabiyeye, yüzlerce lezzetli hamur işinin gönül rahatlığıyla yapılabildiği "çok amaçlı" bir undur. Selva Un, farklı hamur işleri için farklı ürün aramaktan kurtarır. 
 Marifetli hanımların vazgeçilmezi Selva İrmik ise geleneksel tatlılarımız için her zaman aynı irilikte üretilmiştir. 100 kg Amber Durum Buğdayı'ndan sadece 3-4 kg irmik üretilerek, buğdayın en nadide yeri olan, özü kullanılmaktadır. 

Diğer ürünler, yemek tarifleri ve daha fazlası için sitemizi incelemeyi unutmayınnnnn;
==========> www.selva.com.tr  <==========

Veee işte çekilişimize katılmak için yapmanız gerekenler;


*İzleyicilerim arasında olmanızı


*Selva'nın facebook sayfasını beğenmenizi (tıkk) ve kendi sayfanızda (facebook, blog, twitter vs.) Selva’nın ürünlerinden ya da yemek tariflerinden beğendiğiniz birtanesini  paylaşmanızı istiyoruz ( tıkk ) :)


* Dilerseniz kampanyamızı duyurarak bize destek olabilirsiniz:)


Şartları yerine getirdikten sonra GEREKLİ LİNKLERLE BERABER ( Facebookta paylaştığınız sayfanın linki ve facebook profil linkiniz ) yazımın altına yorum bırakarak katılımınızı tamamlayabilirsiniz. 14 MART 2011 tarihinde saatler 00:00'ı gösterdiğinde kampanyamız sona erecek.

Katılan herkese bol şanslar...
Beni izlemeye devam edinnnnn veeee  facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) 
=>>>> ( TIKKKKKKK