Perşembe

Yaza hazırmısınızzzz Modazoom ile Bikininiz bizden hediyeee :=)

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı tabii bununla birlikte  yeni sezon ürünler, yazlıklar, şapkalar ve bikinilerde yavaş yavaş vitrinlerde yerlerini alıyorr :) 
Bu kampanyamızda  size yaza en uygun hediyeyi vermeyi istedikk ve bununla birlikte çok güzel bir siteden de bahsedeceğimm :)
 

Kampanyamızda sponsor sitemiz www.modazoom.com  ve sitemiz  üyelerine seçkin markaların sınırlı sayıdaki ürünlerini %85 e varan indirimlerle 2-5 gün arasında değişen sürelerde satışa sunan ayrıcalıklı alışveriş sitesidir. 
Ayrıca tıpkı yeni bir sinema filminin vizyona çıkmadan önce sadece ayrıcalıklı insanların izleyebildiği bir gala gibi, markalarında sınırlı sayıdaki ürünlerini mağazalarında satışa sunmadan önce tüketicileri ile ilk kez buluşturdukları özel bir platform...
 Vee davet ettiğiniz arkadaşlarınızın ilk yaptıkları alışverişte modazoom'dan 10 TL lik Alışveriş kuponu kazanabilirsiniz 

Üstelik Modazoom'da satılan tüm ürünler %100 orjinaldir.
Modazoom'un kampanyaları 2-5 gün arası sürmektedir. Özel günler ve tatil dönemlerinde ise bu süre uzayabilmektedir. Ayrıca yıl içerisinde sizi bekleyen özel konseptli kampanya süreleri ise bir haftalık olacaktır.O yüzden acele etmenizi ve sık sık sitemizi ziyaret etmenizi önereceğim :))
İşte sitemizde şuan devam eden birkaç kampanya ;



Vee şimdide biraz kampanyamızın detaylarını anlatıyımmmm :=)) Hediyemizin yaza uygun olacağını söylemiştimm ve eminim hepiniz çok beğeneceksinizzz. Güzel kampanyamız için sitemize çokkkk teşekkür ediyorummmm ve hediyemizi açıklıyorummmmm;
Kampanyamızla Bir kişiye bikini takımı hediye edeceğizzz :) Üstelik kazanmak için yapmanız gerekenlerde oldukça kolay

İşte katılım şartlarımızzz;
* İzleyicilerim arasında olmanızı

* Sitemize buradannn üye olmanızı ve buradannn facebook grubuna katılmanızı  istiyorum

* Dilerseniz kampanyamızı duyurarak katkıda bulunabilirsiniz :) 

Şartları yerine getirdikten sonra yazımın altına yorum bırakarak katılabilirsiniz.Size daha rahat ulaşabilmem için Facebook profil linkinizi eklemeyide unutmayın. Kampanyamızda son katılım tarihi de 8 MART 2011 .

Katılan herkese bol şanslar...
Beni izlemeye devam edinnnnn veeee  facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) 
=>>>> ( TIKKKKKKK