Çarşamba

Türkiye'nin T-shirt Hareketi Matrakshop.com'dan 50 TL Çek Hediye

Çok istediğim veee severek başlattığım bir kampanyayla karşınızdayımm :)) 
Ürünler o kadar güzel ki kullanacağım görselleri seçmek için çokk kararsız kaldım ki zaten siteye her girdiğimde uzuuunn süre çıkamıyorumm;
MATRAKSHOP

“Türkiye’nin T-SHIRT HAREKETİ”

Matrak, 2005 yılından beri T-shirt, Sweatshirt, Kapşonlu Sweatshirt ve Kupa Bardak gibi ürünlerin tasarım, üretim ve satışını gerçekleştiren; kısaca söylemek gerekirse üzerine orijinal tasarımlarımızı yerleştirebileceğimiz her ürünü üretmeye çalışan genç, yaratıcı, esprili ama yeri geldiğinde de bir o kadar ciddi ve sorumluluk sahibi bir tekstil firmasıdır.

Matrak Tekstil olarak bizler; esprili, güncel, popüler ve şık tasarımlarımızla sizi yansıtan ürünler yaratıyoruz. Tabii olay sadece tasarımda bitmiyor. Özenle seçtiğimiz en kaliteli kumaşlarla ve uzun ömürlü baskı kalitemizle ürünlerimiz dolabınızda yer edecek ve giymekten asla sıkılmayacaksınız.
Türkiye genelinde üretim ve satış haklarını aldığımız dünyaca ünlü karakterlerin (South Park ve Sponge Bob gibi) lisanslı ürünlerini de Matrak Tekstil kalitesiyle sizlere sunuyoruz. Sürekli yeni ve farklı ürünlerin peşinden koşarken, sizin görmek istediğiniz özel fikirleri hayata geçirmekten de ayrı bir zevk alıyoruz. Ayrıca kurum ve kuruluşlar için özel tasarım çözümleri de üretiyoruz. Okullar, şirketler, çalışanlar, kutlamalar ve özel günler için size özel tasarlanmış T-Shirt, Sweatshirt, Kapşonlu Sweatshirt ve benzeri bir çok ürün tasarlıyoruz. Bunlar arasında Okul Mezuniyet Sweatshirtleri ve T-shirtlerinde özel bir uzmanlığımız olduğunu söylemekten de kıvanç duyuyoruz.
“Peki bu adamlar nerede?” diye merak ediyorsanız aslında şu an tam karşınızdayız. İnternet mağazamızdan yerinizden kalkmadan dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.
Farklı olmayı seven erkekler için bir kaç öneri ;
İnanın görselleri hazırlamam sandığınızdan uzun sürdü seçim yapmak o kadar zorkii :)) 
Bayan izleyicilerim için de önerilerim var tabii ki :
Gördüğünü gibi hepsi birbirinden güzelll. 
Oturduğunuz yerden tek tıkla kapınıza kadar getirtmek içinn;
                        www.matrakshop.com
Hele ki çantalar birbirinden güzeller. Hepsinin ayrı bir havası var, tasarımları harikaa;
Sanırım daha fazla anlatmama gerek yok çünkü resimlerin dili varr :))
Veee 1 Kişiye 50 TL Çek Hediye ediyoruuuzzzzz

Güzel kampanyamız için firmamıza çok teşekkür ederimmm :)) Kazananımızı her zaman olduğu gibi çekilişle belirliyoruzzz ve katılmak yine çookk kolay;

Katılım şartları;
*Sitemize üye olmanızı (tıkk) facebook sayfasına katılıp profilinizde paylaşmanızı (tıkk)
*Ve kampanyamızı blog, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden en az birinde duyurmanızı istiyoruz.

* İzleyicim olup, facebook sayfama da (tıkk) katılırsanız çok sevinirim :)

Gerekli linklerle birlikte yazıma yorum bırakarak katılımınızı tamamlayabilirsiniz..

Kampanyamız 15 Mart 2012 saatler 00:00'ı gösterdiğinde sona erecek ve kazananımız  Random.org aracılığı ile videolu olarak belirlenecektir.

Kartalkaya'yı Ateşleyenler

Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Sevdiklerinizi e-mey.com ile Şımartın...1 Kişiye Hediyemiz Var

Muhteşem bir kampanyayla yine karşınızdayımm...Bu defa kampanyamız çok farklı ve büyük küçük herkesin ilgisini çekecek özel günlere renk katacak türden :) 
Sevdiğiniz, değer verdiğiniz insana farklı ve özel bir hediye göndermek istiyorsunuz, ama çiçek göndermekten sıkıldınız mı? Ya da doğum yapan en yakın arkadaşınıza gönderdiğiniz çiçek sepeti danışmadan yukarıya çıkamadı ve arkadaşınızın haberi bile olmadı mı? O halde E-Mey Tatlı Hediyeler’in birbirinden güzel kek çiçekleri, meyve çiçekleri, kurabiye çiçekleri, ve lezzetine doyulmayacak güzellikteki truffle çiçeklerine bir göz atmanızı öneriyorum.
E-Mey Tatlı hediyeler, hastanelere çiçeklerin girememesine bir alternatif olarak başlayan fakat bunun yanı sıra, yeni iş tebriği, terfi, özel günler gibi çok daha çeşitli alanlarda da kullanılmaya devam edilen lezzetli bir hediye çeşidi. Gerçek çiçeklerin solup gitmesini engellemek de bazı müşterilerin e-mey’i seçme sebepleri arasında. 2011 ‘de resmi kuruluşu tamamlanan şirketin ürünleri taze meyveler, özel formüllü kekler, truffle adı verilen nefis lezzet topları ve rengârenk kır çiçeklerini anımsatan kurabiye çeşitleri…   

Hepsi o kadar güzel ki hangi resimleri eklesem nelerden bahsetsem nasıl anlatsam bilemedimm.
Tasarımları gerçekten muhteşem ve ürünler günlük olarak hazırlanıyor emin olun hepsinin tadı da ayrı ayrı muhteşeeemmm :))
Meyvelerin bu denli güzel süslenmesi de ayrıca hoşuma gitti.

Sipariş vermek isteyenler e-mey’e  www.e-mey.com adlı web adresinden  ulaşabilir.
Bireysel gönderiler dışında kurumların müşterine özel toplu siparişleri için kutulanmış çalışmalar, firma toplantı ve kokteylleri için hazırladıkları özel tasarım çalışmaları, firma çalışanlarına sağladıkları avantajlar bulunmakta.

E-Mey Kurumsal Pazarlama yöneticisi Zeynep Erol diyor ki;
Ürünlerimiz taze meyvelerden, keklerden ve kurabiyelerden oluşuyor. Bu ürünler çikolata sosları ile çiçek gibi tasarlanarak sepetlere diziliyor. Dolayısı ile bütün ürünlerimiz sipariş üzerine günlük hazırlanıyor. Tamamen doğal olduğundan meyve sepetleri gün içerisinde , kek ve kurabiye sepetlerimizde 3 gün içerisinde tüketilmesi gereken ürünler.
En önemli farkımız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamız. Müşterilerimizin siparişlerinin zamanında ve taze teslim edilmesi bizim en önemli kuralımız. Ayrıca ürünlerimizin içeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmaması hassas olduğumuz ve farkımızı ortaya koyduğumuz diğer bir konu.
                                www.e-mey.com
Sizde sevdiklerinizi e-mey ile mutlu edin...

Gördüğünüz gibi hepsi birbirinden güzell vee kampanyamızla 1 kişiye hediyemiz var;


Çekiliş Sonucunda Kazanan bir kişiye hediyesini İstanbul’da bir adrese istiyor ise;
Mini mini kalplerin üzerinde yükselen truffle’lardan oluşan “Çifte Kumru” isimli aşağıda görseli bulunan şık aranjman
Kazanan talihlimiz İstanbul dışında ise aşağıda görseli bulunan çikolata kaplı ve kırmızı kalp browni keklerden oluşan kutulu Lezzet gönderilecektir.
Katılmaksa çooookk kolayyy :)

* Kampanyayı blog, facebook ya da twitterda paylaşmak.(Herkese açık olarak paylaşılmalı ve linkler buraya bırakılmalı)
* E-Mey Tatlı Hediyeler Facebook sayfasını beğenerek sayfanın profilde paylaşılması.
* E-Mey Tatlı Hediyeler sayfasındaki fotoğraflardan birini profilde paylaşmak. Fotoğrafı paylaşırken yazı bölümüne www.e-mey.com yazılmalı.
* Son olarak ad soyad mail ve paylaşım linki (herkese açık şekilde paylaşılmış olmalı) buraya yorum olarak bırakmak.

NOT: Facebook paylaşımlarınızı lütfen herkese açık şekilde yapınız. Bunun için paylaşımı yapmadan açılan pencerede sağ üst köşedeki butondan herkese açık seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Aksi taktirde yorumunuz onaylanmayacaktır.

Dilerseniz kampanyalarımdan haberdar olmak için beni izlemeye alabilir ve facebook grubuma ( Tıkk )  katılabilirsinizzzz 

Gerekli linklerle birlikte yazımın altına yorum bırakarak katılımınızı tamamlayabilirsiniz. 

Kampanyamız  10 MART 2012 tarihinde saatler 00:00'ı gösterinceye kadar devam edecek ve kazananımız Random.org aracılığıyla videolu çekiliş yaparak belirlenecektir.
Kargo ücreti e-mey'e aittir.

Salı

Philips Pwer Pro

Philips Marka Elçilerinden Mustafa Özer Philips Power Pro Deneyimlerini Bizimle Paylaştı
http://tinypic.com/r/ipuwc8/6

Öncelikle bloğunuzda bana yer verdiğiniz için teşekkür ederim.Philips’in #markaelcileri olarak bizimle iletişime geçmesiyle başladı herşey.Hepsiburada.com dan aldığımız Philips Power  Pro elektrik süpürgelerini evimizde kullanma imkanımız oldu.İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim bende.

 Öncelikle Süpürgemiz çok estetik.Evimizde kullandığımız bir elektronik eşyanın eve estetik katması da benim için çok önemli.Ses seviyesi gerçektende rahatsız etmiyor insanı.Eski süpürgelerimle karşılaştırınca bukonuda hem ben hem komşularım rahat edecek.
Torbasız olması sizi sürekli torba alma zahmetinden kurtarıyor.Hep bilinen torbasız süpürgelerin çekiş gücü azdır söylentisini aksine Power Pro gerçektende çok güçlü.

Süpürgemizin genel özelliklerinden bahsetmem gerekirse. ;
•   AeroSeal başlık tek seferde daha fazla toz ve tüy çeker
AeroSeal başlık, özel tasarımlı tabanıyla tek geçişte daha fazla toz ve tüy çekerken halınızın en  derinlerindeki toza bile ulaşır. Optimum sızdırmazlık sayesinde toz, maksimum hava akışıyla siklonik hazneye taşınır.
•   PowerCyclone teknolojisi havayla tozu tek adımda ayırır
PowerCyclone teknolojisi 3 etkili adımla en iyi temizlik sonuçlarını sağlar: 1)Hava PowerCyclone'a düz ve pürüzsüz hava girişi sayesinde yüksek hızla girer. 2) Eğimli hava geçişi havayı siklonik hazne içinde yukarı yönde ivmelendirir. 3) Siklonun üstündeki çıkış kanatları etkili bir şekilde tozu havadan ayırır
•   Mükemmel temizlik sonuçları için 2100 Watt motor
Güçlü 2100 Watt motor kusursuz temizlik sonuçları için 370 Watt'a varan emiş gücü üretir.
•   Kolay boşaltma için gelişmiş toz haznesi tasarımı
Toz haznesinin özel tasarımı sayesinde, toplanan tozlar etrafa dağılmadan atılabilir. Toz, benzersiz bir şekle ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olan haznenin tek bir tarafında toplanır ve çöp kovasına kolayca dökülür.
•   Uzun süreli performans için yıkanabilir köpük filtre
•   11 m çalışma yarıçapı sayesinde daha az zahmetle daha fazla temizlik


 Power Proyu denedim kullandım ve sizlere öneriyorum.İnşallah sizde böylegüzel bir süpürgeye sahip olursunuz.

Pazartesi

Morhipo.com'dan Twigy Panduflarım :p

Yine biraz geç kalmış bi post oldu ama olsun yine de paylaşmak istedim :)) Bu aralar biraz yoğunum ürünleri resimliyorum fakat bazen yayımlamak zaman alabiliyor;
Ne zamandır almayı düşünüyordum malum Ankara soğuk memlekett :)) Morhipo da indirime girdiğini görünce ve üstüne de hediye çekim olunca kaçırmadım fırsatı tabii :p
Çoook beğendim sıcacık tutuyor ayaklarımı hem de çokk sevimli :p

Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana kırmızı VAIO'yu seçti.
sony-vaio
Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin…

Bir bumads advertorial içeriğidir.