Cumartesi

Camhediye.com ile Sevgililer Günü Özel Kampanya (6 Gün Sürecek)

Kişiye özel hazırlanmış hediyeler bence her zaman bir adım önde oluyor ve sitemizde tamamen bunun üzerine kurulu :)
Üstelik yalnızca başkalarına değil kendinize de hediye edebilirsiniz :))
Yada güzel bir aile fotoğrafınızı yaptırıp evinizin baş köşesine koyabilirsiniz;
Mutlu çift resimleri de çok hoşuma gitti.Özellikle düğün nişan gibi özel günlerin resimleri bu şekilde çok hoş
Gördüğünüz gibi çalışmalar birbirinden harika :)) Tek yapmanız gereken www.camhediye.com 'a girmek ve belirtildiği ölçülerde resminizi yollamak. Unutmayınnn resminizin çözünürürlüğü ne kadar yüksek olursa o kadar net ve güzel oluyor...
Veee güzel bir haberim vaaaarrr;
www.camhediye.com ile 1 kişiye fotoğraflı kristal küp hediye ediyoruuuzzzz (80x60x25 boyutlarında)
Katılmak için yapmanız gerekenlerse çookk kolay;


* Sitemize üye olmanızı (tık tık), facebook grubuna katılmanızı (tık tık) ve kampanyamızı blog, twitter, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden birinde duyurmanızı istiyoruz.


Gerekli linklerle birlikte yazımın altına yorum bırakarak katılımınızı tamamlayabilirsiniz. 

Dilerseniz kampanyalarımdan haberdar olmak için beni izlemeye alabilir ve facebook grubuma ( Tıkk )  katılabilirsinizzzz  

Kampanyamız  10 ŞUBAT 2012 tarihinde saatler 00:00'ı gösterinceye kadar devam edecek ve kazananımız Random.org aracılığıyla videolu çekiliş yaparak belirlenecektir.

Salı

Westwing'den Sizlere Özel 15 TL Hediye Çeki!

Westwing nedir? Almanya’da başlayan müthiş bir özel alışveriş hareketi. An itibariyle 20 ülkede faaliyette olan, ev ve yaşam konseptli ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz bir online alışveriş klübü. Westwing Home & Living, stil sahibi evlerin yeni adresi niteliğinde. Westwing Ailesi, Westwing Türkiye’deki birbirinden özel markaları ince eleyip sık dokuyarak belirliyor, editörler tarafından belirlenen özel konseptlerle ekranımıza düşüyor.

Peki kimin başının altından çıktı bu fikir? Dünyanın en çok satan dergisi Elle ve Elle Decoration’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher, Almanya’da Westwing akımını başlattı. İyi de yaptı! Şimdi Türkiye’de online alışveriş ve stil önerilerinde bambaşka.
Westwing Türkiye, tabi ki bundan ibaret değil. Online dergi bölümü de mevcut. Aynı zamanda dünyadan farklı yaşam stillerinin, son trendlerin ve tasarım harikalarının yer aldığı bir ilham kaynağı.  Ev yaşamına dair ipuçları, pratik dekorasyon tüyoları da cabası.
En özel markalar, titizlikle hazırlanan koleksiyonlar ve müthiş indirimler... Bo Concept, Koleksiyon, Maxxdepo gibi tasarım öncüleri seçiliyor. Diğer alışveriş sitelerinden bir başka farkı da stil önerileri, dekorasyon ipuçları, en yeni trendler ve dünyadaki dekorasyona dair olup bitenlerin de yer alması.
Bize de böylesine güzel özelliklere sahip bir stil öncüsü www.westwing.com.tr ailesine dahil olmak ve bu özel klübe dahil olmak kalıyor. Görünen o ki, hepimizin dilinden düşmeyecek bu format, fenomen olmaya aday.

Size özel 15 TL indirimden yararlanmak için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

TakıStore.com.tr ile Sevgililer Gününe Özel Kampanya Veee Muhteşemm Hediyeler

Sevgililer Günü yaklaştı ve dolayısıyla ne alsammmm soruları da başladı :) 
Bu özel günü daha da özelleştirerek romantik evlilik teklifleri düşünenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla ve sizlere her bütçeye uygun çoookk güzel hediye önerilerim var :)
Oturduğunuz yerden hemennn www.takistore.com.tr 'ye giriyorsunuz ve birbirinden güzel takılardan birini seçiyorsunuzz iki tıkla kapınıza kadar getirtiyorsunuz...
Emin olun kadınları mutlu etmenin yolu www.takistore.com.tr'den geçiyor:)) Tabii yanlızca kadınlar için değil erkekler içinde oldukça şık ürünler var.Özellikle yüzük modelleri çok şık ve her zevke hitap ediyor. Üstelik hedeyeleriniz özenle hazırlanıyor ve özel kutularıyla ulaştırılıyor;
TAKI STORE , Menua Mücevherat firmasının online satış mağazasıdır. Menua Mücevherat'ın kurucusu M. Emre SARSAR, 9 Eylül Üniversitesi Gemoloji Bölümü mezunu olup, sektörde Türkiye'nin önde gelen firmalarında görev yapmış ve 2003 yılında kendi firmasını kurmuştur.

Şirketimiz bünyesinde, takı tasarımı ve üretimi yapılmakta olup, yurtiçi ve yurtdışı satışlarla geniş bir müşteri portföyü sağlanmıştır.

Bugün, 15 yıla yakın sektör deneyimiyle ve kaliteden ödün vermeyen politikamızla, www.takistore.com.tr mağazamızda ürünlerimizi sizlerle buluşturmaktayız.
Güzel kampanyamız için Emre Bey'e çok teşekkür ediyorum ve hemen kampanya detaylarımıza geçiyorummm :)
Takı Store ile tam 3 kişiye birbirinden güzel hediyelerimiz varrrrr!!!

1.Hediyemiz 59.90 TL değerinde GÜMÜŞ TEKTAŞ YÜZÜK;
Satın almak için (tıkk tık)
Ürün açıklaması: Gümüş tektaş yüzük özel tasarlanmış olup sadece firmamız tarafından patentli olarak belli adetlerde üretilmektedir.
2. Hediyemiz 49.90 TL değerinde (Kırmızı altın kaplama) GÜMÜŞ İNCİLİ KÜPE
Satın almak için (tıkk tık)
Ürün açıklaması: Gümüş küpelerimizde incili küpe kırmızı altın kaplama olup incileri tamamen doğak ve Takı Store a ait özel bir tasarımdır.Diğer internet veya satış mağazalarında bu modeli bulma şansınız olmamakla beraber tanıtım fiyatlarıyla sizlere sunmaktayız. 


3. Hediyemiz 19.90 TL Değerinde GÜMÜŞ DAMLA KOLYE
Satın almak için (tıkk tık)
Ürün açıklaması: Gümüş Damla Kolye hafif ametist taşlı ve bir çok elbise ile uyumlu bir kolye. Takı Store kalitesi ile sizlere sunulmaktadır.


Gördüğünüz gibi hediyelerimiz tek kelimeyle muhteşemmm :)) Kazanmaksa çoookkk kolay;

Katılım şartları;
* Sitemize üye olmanızı ( tıkk),
* Facebook ve twitterdan izlemeye almanızı (tıkk) (tıkk),
 Kampanyamızı blog,facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden birinde paylaşmanızı,
* Son olarakta Sevgililer Günü Hediyesi www.takistore.com.tr 'den alınır... Cümlesini tweet atmanızı istiyoruz ( Twitter  adresiniz yoksa bu şartı facebook üzerinden yerine getirebilirsiniz)
UYARI: Kazananlar incelenecek ve şartları yerine getirmeyen katılımcılar haklarını kaybedecektir.

Gerekli linklerle birlikte yazımın altına yorum bırakarak katılımınızı tamamlayabilirsiniz. 

Dilerseniz kampanyalarımdan haberdar olmak için beni izlemeye alabilir ve facebook grubuma ( Tıkk )  katılabilirsinizzzz 

Kazananımız Random.org aracılığıyla videolu çekiliş yaparak belirlenecektir.
Kampanyamız  10 ŞUBAT 2012 tarihinde saatler 00:00'ı gösterinceye kadar devam edecek:)

Pazar

Aypax.com.tr ile Sevgililer Günü Şerefine 1 kişiye 50 TL Hediye Çeki

Bugün bahsedeceğim site daha çok erkek takipçilerimin dikkatini çekeceğe benziyor çünkü çok güzel kramponlar var :) Gerçi biz bayanların da oldukça beğeneceği spor ayakkabı modelleri gördüm :)) 
Aslında sitemiz yalnızca spor ayakkabı satışı yapmıyor çok geniş ürün yelpazesi var ; Tenis, voleybol, basketbol, hentbol, , futbol...vs. spor  malzemeleri satışının yanı sıra jimnastik, kondisyon  ve kamp malzemelerini de bulabiliyorsunuz.
Özellikle indirimdekiler bölümünden en güzel ayakkabılara en uygun fiyatla sahip olabiliyorsunuz.Üstelik iki tıkla siparişi veriyorsunuz, aynı gün içerisinde ürünler kargolanıyor ve kargo takip numarası ile kargonuzun nerede olduğunu , ne zaman saat kaçta elinize ulaşacağını görebiliyorsunuz.
 SUAT AKGÜL Spor Ayakkabı ve Malzemeleri;  Mart 2006  yılında Midyat'ta kurulmuş olup, bugün Midyat'ta  Spor Ayakkabı ve  Giyim mağazası ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.Uzun yıllara dayanan birikim ve tecrübesini,   www.aypax.com.tr   online satış mağazası aracılığı ile Sanal dünya'ya taşıyarak siz değerli müşterilerine 7 gün  24 saat rahat ve güvenli alışveriş imkanını sunmayı hedeflemiştir.


Vee işte kampanya detaylarımızzzzzz;
www.aypax.com.tr ile çekilişle 1 kişiye 50 TL Hediye çeki veriyoruz... Güzel kampanyamız için firmamıza çok teşekkür ediyorum :)
Kazanmak için yapmanız gerekenlerse çok kolay;


*Sitemizi inceleyerek üye olmanızı (tık tık) Facebook grubuna katılmanızı(tık tık
*Ve kampanyamızı blogunuzda veya facebook adresinizde duyurmanızı istiyoruz..


Gerekli linklerle birlikte yazımın altına yorum bırakarak katılımınızı tamamlayabilirsiniz. 

Dilerseniz kampanyalarımdan haberdar olmak için beni izlemeye alabilir ve facebook grubuma ( Tıkk )  katılabilirsinizzzz  

Kampanyamız  13 ŞUBAT 2012 tarihinde saatler 00:00'ı gösterinceye kadar devam edecek ve kazananımız Random.org aracılığıyla videolu çekiliş yaparak belirlenecektir.