Cumartesi

Uğur Böcekli Tırnaklarımm :)


Bugün kırmızı ojelerimi sürünce uğur getirsin diye baş parmağıma sevimli bir uğur böceği kondurdumm :)
Yapımı o kadar kolay ki zamanım olmadığı için yanlızca baş parmağıma yapabildim ama tüm parmaklara da yapılınca güzel duracağına eminim :p
Umarım beğenmişsinizdir... Tırnaklarınızı süslemek için yeterli malzemeleriniz ve zamanınız yoksa mutlaka denemeniz gereken bir model :)

Pazartesi

The Balm - Hot Mama Allık

Muhteşem kutusunu her gördüğümde hemenn alasım gelen ama gratise her gittiğimde reyonu talan edilmiş olan o çokkkk istediğim allığı almış bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayımm :))
Üstelik  %40 indirimden ve çanta hediye kampanyasından yararlanıp son kalan Hot Mama allığın sahibi oldum ve gerçekten çok kârlı bir alışveriş oldu :p

Aslında bu markayla tanışalı çok uzun süre olmasa da kısa zamanda kendine aşık etmeyi başardı. Öyle çok makyaj yapan biri olmadığım halde tümm ürünlerini alasım var :) Tabii ürünleri bulmak her zaman kolay olmuyor. Bildiğiniz gibi The Balm yanlızca Gratis mağazalarında satılıyor ve Ankara Meşrutiyet mağazasındaki bir reyon görevlisinden aldığım bilgiye göre bazı ürünler gelip raflara dizilirken tükeniyormuşşş :)
Allıkla ilgili yorumlarıma gelince çokk memnunum daha önce aklım nerelerdeymişşş diyorum :p
Öyle simli parıltılı makyaj malzemelerini pek sevmem ve allığın beni rahatsız etmeyen, hafif ışıltı veren oldukça doğal hoş bir yapısı var.
Kalıcılığı gayet iyi öyle hemen uçup gitmiyor ki genelde allıklar yüzümde çok kalmaz benim.
Yüzünüze renk katması içinin kutunun içine düşmenize gerek yok fırçayı hafiften değdirmeniz bile yeterli. 
Almadan önce okuduğum yorumlarda pek tozutmadığı yazıyordu fakat o konuda pek katılmıyorum sorun bende de olabilir ama eksi yönü olarak sayabileceğim tek şey bu

Uzun lafın kısası bence her makyaj çantasında olmasını gerekenlerden ve en kısa zamanda 1 tane de Frat Boy veya Cabana Boy allıklarından almayı düşünüyorum.Tabii önce sırada kullananların anlata anlata bitiremedikleri Mary Lou aydınlatıcılar var :)

Sağlıcakla kalın... :)