Cuma

Cildinizin mücizesini koruyun...

Geçen gün fikrimühim' den güzel bir kutu geldi ve içerisinde de iki adet Vaseline vücut losyonu, 5TL Vaseline indirim kuponu, kampanya mektubu  ve de mühimklavuz  :=)) 
Biri Aloe ve Salatalık özlü diğeriyse A ve E vitamini içeren vücut losyonu...
Tabii ilk iş yine resimlerini çektim ;

Ve hemen ardında kullanmaya başladım. Çok akışkan kıvamlı ve kokularıda güzel.Ele sürüldüğü an anında yumuşatıcı bir etkisi var. Bi kaç gündür kullanıyorum ve tırnaklarıma da oldukça iyi geldi :) 
 Artık havalar da soğudu tabii zaman zaman üşüyen eller çatlayabiliyor ve buda bir bayanın en nefret ettiği şeylerden biri olmalı . Hem yaşlanıp buruşmuş gibi kötü bir görüntü hem de bazen yanmalar falan... Şu günlerde çantada iyi bir losyon taşımak şart oldu yani... Ve ben salatalık özlü olanını çantama koydum bile :)) 
 Aslında kışın ellerime iyi baktığım için çatlama problemleriyle çok fazla karşılaşmasamda dudaklarımın çatlamasına sinir oluyorum. Üstelik bir çok dudak balmı denedim ve çoğu yanlızca sürüldüğü bir kaç dakika yumuşatmaktan başka hiç bir işe yaramıyor. Dün akşam vaseline kremimi ellerime sürerken bir damlacıkta dudağıma sürdümm elimde ki o yumuşacık hissi dudaklarımda da hissettim...Gerçekten çok güzel ve kaliteliler. Bana deneme ve sizlerle paylaşabilme fırsatı sundukları için fikrimühim ekibine teşekkürler...

Ejoya'dan gelen takılarım :)

Bildiğiniz gibi www.ejoya.com sitesiyle çokk güzel bir kampanya yapmıştık ve ilgide oldukça fazlaydı. 
Tabii konu takılar olunca aklımız başımızdan gidiyor :=)) 

Siteyi daha blogumu açmadan çoook önce keşfetmiştim, ürünlerini de hayranlıkla incelerdim. Kendileriyle kampanya yapma fırsatı bulduğum için çok memnun oldum ve bir kez daha teşekkür etmek istiyorum :)
İşte siteden beğenip zevkle kullanmaya başladığım kolyelerim ;
 Çokk güzeller dimi :=))) 
İkiside 925 ayar gümüş ve her kıyafete uyum sağlıyorlar :) 
Üstelik fiyatlarıda çok uygun geldi bana :)
Siteden Yusufcuk olanını  15.37 TL'ye ,
Melekli olanını da 33,80 TL'ye alabilirsiniz...
Bu arada sitemizin hızından da bahsetmeden geçemeyecğim :=))
Bir buçuk günde kolyelerim elime ulaştı ve benden bu konuda da tam not aldılar :))
Kampanyamızdan 50TL hediye çeki kazanan arkadaşımızda resimlerini yollarsa sayfama ekleyeceğim demiştim, saolsun  göndermiş ; 
 Aldığı iki yüzükte harika ve kendisine çok teşekkür ediyorum resmi paylaştığı için :)


Benii izlemeye devam ediiiin :=)))

Gerçekten sihirliymişşşşş :=))))))

Az önce kapı çaldı ve kurye ile güzelce sarılmış bir kutu geldi. Paketin içindekileri o kadar merak ettim ki hızlıca kağıdı imzalayıp kapıyı kapadım ve kutuyu açmaya başladım. İçerisinden bir kutu daha çıktı ve onunda içerisinden muhteşemmm kokularla iki sihirli elma :=))
 Kokusu beni öylesine cezbetti ki sizler için hızlıca resmini çekip hemen yemeye başladımm ve daha tadı damağımdaykende duygularımı paylaşmak istedim :=))) Sitede çikolata tarifini yanlızca ortakların bildiğinden bahsedilmişti okurken gülümsemiştim ama şimdi daha iyi anlıyorum o yazının anlamını...
Hani elmalar bildiğimiz elma ama çikolatası bambaşka birşeyyy :=)) Özellikle o elmaların nasıl kargolandığını çok merak etmiştim şekli bozulurmu falan diye düşünmüştüm de kesinlikle öyle birşeye imkan bile verilmemiş. O kadar güzel paketlenmiş ki sabırsızla açtım :)

Yerken de aklımdan şu cümle geçti;
          " Gerçekten sihirliymiş... "

Sizde sihirlenmek istiyorsanız şöyle alıyımm :=)) ; www.sihirlielmalar.com

İpana 3 Boyutlu Beyazlık Ve Ekstra Ferahlığı Denedim Biliyorum :=))

Bir süre önce sizlere yakında kullandığım ürünleri, deneyimlerimi ve resimleri paylaşacağımı söylemiştim bence artık zamanı geldi :=)) 

Tabii zaman zaman sizin yorumlarınıza ve  kampanyalarımdan kazandığınız ürünlerin resimlerine de ihtiyacım  olduğunu tekrar hatırlatıyım :)

Bu süreçlerde kampanyalarımın güncel kalabilmesi ve sizlerin daha rahat bulabilmesi için onlarıda sürekli güncelleyerek ilk sayfada kalmalarını da sağlayacağım...

Yazacaklarımda o kadar birikti ki  hangisinden başlasam bilemiyorum :=)) İlk olarak www.denedim.biliyorum.com sitesinden kullanıp deneyimlerimi sizler ile paylaşabilmem için gelen İpana diş macunuyla başlıyorum. Tamda dişlerimde çok sorun yaşadığım ,geceleri uyanıp 5'er defa dişlerimi fırçaladığım bu dönemde gelmesi iyi oldu diyebilirim:)
Kargodan diş macunu geldiğini görünce hemen paketini açıp kullanmaya başladım tabii ve çok ferahlatıcı bir etkisi var diyebilirim.Üç boyutlu beyazlık etkisini de unutmamak lazım ve düzenli kullanımda bu etkisinide görebiliyorsunuz.Ayrıca bildiğiniz gibi İpana hem kaliteli hemde oldukça ekonomik bir marka...Ben denedim ve memnun kaldım sizlerde mutlaka deneyin bence :=)) 

Bunu genellikle dişim ağrıdığında daha iyi anlıyorum gerçi ama ağız sağlığı gerçekten çok çok önemli özellikle çocuklara çok küçükken diş fırçalama alışkanlığı kazandırılmalı bunun yanı sıra da kesinlikle dişçi korkusunu önlemeye çalışmak gerekli çünkü o korku büyüyünce de geçmiyo bakınız şekil A'da beni görebilirsinizz :=))



Salı

Sticker Marketi Çekiliş sonucumuzz Hemde Videoluu :=)

Merhaba arkadaşlarr

Çok güzel bir kampanya yaptık ve sıra geldi kazananımızı açıklamaya :=)) Yanlız bu çekilişimiz öncekilerden daha farklı olacak çünkü sonuçları birebir görmenizi istiyoruım :=)) Ve bundan sonraki çekilişlerimi de bu şekilde yapacağımı bilmenizi isterim.
İlk videolu çekilişim olduğu için az buçuk heyecanda yaptımm :=)) Ve yazımı tamamladıktan hemen sonra çekilişimizi yapmaya geçeceğim umarım herşey yolunda olurr...

Neyse biraz da kampanyamızı da hatırlayalım;
Bildiğiniz gibi www.stickermarketi.com işbirliği ile yaptığımız kampanyamızda hediyemiz resimdeki sticker, ve sitemizdeki ürünlerin sağlık sertifikası bile var.
Ben sizler için resim derlerken uzunca bir süre çıkamamıştım sitedenn :=)) Diğer modelleri incelemek ve evinizin havasını değiştirmek istersenizz sizi hemenn şöyle alalım; www.stickermarketi.com




 Çekilişimizin tüm detayları videomuzdadır ve Çekilişi başlatırkan Hergun Kampanya Foruma da mesaj yazdım ordan takip eden arkadaşlar için heyecanlı olsun diyee :=))) Ayrıca bağlantımla ilgili bi iki sorun oldu tabii videoda da anlarsınızzz :=))))

Veee kazananımızzz; 
3 Numaralı yorumumuzun sahibi ; beyaz güvercin
Ayrıca bu arkadaşı hatırladımmm daha önce de benden hediye kazanmıştı :=))  

Kendisini tebrik ediyorum :)

En geç 10 ARALIK 2010 tarihine kadar , mailin konu kısmına STİCKER MARKETİ yazarak  iletişim bilgilerini denemedenalma.blogspot@hotmail.com adresine yollamanı istiyorum.İletişim bilgilerin belirtilen tarihlerde ulaşmazsa yeniden çekiliş yapmam gerekecek...
ÖNEMLİ NOTT:
Ürünler elinize ulaştıktan sonra duvarınızdaki resmini yorumlarınızla birlikte  belirttiğim mail adresime atarsanız çokk memnun olurum :=) Yakında ürünlerle ilgili fikirlere de yer vereceğim kazanan izleyicilerimden yorumları bekliyorum.
Sevgilerrr...

Beni izlemeye devam edinnnnn veeee yeni kurduğum facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) =>>>> ( TIKKKKKKK