Çarşamba

Özel bir çiziminiz olsun istermisinizzz :=) 2 Kişiye hediyemiz var...

Kampanyamız eminim çok dikkatinizi çekecekk çünkü tamamen size özell :=)

Çizgi roman karekteri gibi görünmek istemez misiniz ?

Evet evet yanlış duymadınızz çizgi roman kahramanı :))

Bunu için seçtiğiniz bir kişi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı yollamanız yeterli. İster facebook da isterseniz bilgisayarınızın duvarında çok şık duracak, herkez sizi kıskanacak.

Bir ünlüye hayransınız. Birlikte fotoğrafınız olsun istiyorsunuz. Size daha iyisini sunuyoruz. Siz kiminle birlikte olmak istediğinizi söyleyin biz sizi onunla yan yana çizelim.

                           =====>> http://www.cizimim.com/  <<=====

İnternet ortamında arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetlerde kendi avatarınızı kullanabilir ya da hayranı olduğunuz ünlü ile aynı karede yanyana olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kampanya şartlarımızı yerine getirip çekilişimize katılmakkk :))

Kampanyamıza katılmakta kazanmakta çokkk kolayy :) Yapmanız gerekenleri birazdan yazacağım ve şartları yerine getiren arkadaşlar arasından çekilişle tamm 2 kişi bizden Avatar veya Yıldız Avatar kazanmış olacak.Yani seçim hakkı da tamamen kazananımıza aitt :=))
Vee işte katılmak için yapmanız gereken ufak tefeklerimizi de yazıyorumm ;

*İzleyicilerim arasında olmanızı,

*Çizimim.com facebook grubuna katılıp en az 3 arkadaşınıza önermenizi ( Tıkk tık ) ve facebook sayfasını beğenmenizi ( Tıkk tık ) istiyoruzz

Dilerseniz kampanyamızı duyurarak bize destek olabilirsinizzz :))

Şartlarımız bu kadar kolayyy ve emini 1 dakikanızı bile almayacakk:)

Facebook profil linkiniz ile beraber  yazımın altına yorum bırakarak çekilişimize katılabilirsiniz. Kampanyamız 11 Ocak 2011 Tarihinde saatler 00:0'ı gösterdiğinde son bulacak kazananımız da Random.org aracılığı ile videolu olarak çekilişle belirlenecektir.

Beni izlemeye devam edinnnnn veeee  facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) 
=>>>> ( TIKKKKKKK

Salı

Tasarımın CD'si kampanyamızın sonucuu :)

Biliyorum  Tasarmın CD'si ile bizden özel tasarım kolye kazananımızı sizlerde çok merak ediyorsunuzzz:=) 
O halde küçük bir hatırlatma yapıp kazananımızı açıklıyorum :)
Hediyemiz bildiğiniz gibi resimde gördüğünüz kolye ve bu kolye de diğerleri gibi pleksiden ve tek tek çizilerek tasarlanıyor.En önemli özelliği ise kişiye özel hazırlanıyor olması. Yani aklınızdaki modelleri Canan Hanım'la iletişime geçerek özel olarak hazırlatıp kendi modanızı yaratabilirsiniz...Bu arada güzel kampanyamız içinde kendilerine tekrar teşekkür ediyorumm diğer modeller içinde sizi siteyi incelemeye davet ediyorum:))
>>>>> http://tasarimincdsi.blogspot.com/ <<<<<

Şimdi sıra geldi çekilişimize :)

İştee çekiliş anımızzzz;

Vee Kazananımızzzzzz;  Emel

Tebrikleeeerr :))

En geç 7 Ocak 2011 tarihine kadar , mailin konu kısmına TASARIMIN CD'Sİ yazarak  iletişim bilgilerini denemedenalma.blogspot@hotmail.com adresine yollamanı istiyorum.LÜTFENN Telefon numaranı yazmayı da unutmaaa :=)) kargo için gerekli çünkü :) İletişim bilgilerin belirtilen tarihlerde ulaşmazsa yeniden çekiliş yapmam gerekecek...

Beni izlemeye devam edinnnnn veeee  facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) 
=>>>> ( TIKKKKKKK

Pazar

Dettol Kazananlarımızzz

Solunum yolu enfeksiyonlarının %50’sinin yayılması eller yoluyla olur. Grip olmuş insanların %58’inin ellerinde grip mikroplarına rastlanmıştır. Grip mikropları ellerde en az 2 saat yaşayabilmektedir. Her saat, 2 kez burnumuza ve/veya gözlerimize dokunuruz.
Firmamız ve ürünleriyle ilgili daha detaylı bilgiye www.dettol.com.tr   adresinden ulaşabilirsiniz.  
Vee işte kazananlarımızzz;

Dettol(Original) Sıvı Sabun kazananımız; Paşam41

Dettol(Original) El Sabunu kazananımız;  nevarsasat


Tebrikleerr arkadaşlarrr blogumda yeni yılın ilk kazananları siz oldunuzzz  :=))

Bilgilerinizi en geç 5 Ocak 2011 tarihine kadar , mailin konu kısmına DETTOL yazarak  denemedenalma.blogspot@hotmail.com adresine yollamanızı istiyorum.LÜTFENN Telefon numaranızı yazmayı da unutmayınn:=)) kargo için gerekli çünkü :) İletişim bilgileriniz belirtilen tarihlerde ulaşmazsa yeniden çekiliş yapmam gerekecek...


Beni izlemeye devam edinnnnn veeee facebook sayfama katılmayı da unutmayınnnnnn:=))) =>>>> ( TIKKKKKKK )