Pazar

Süper Kapatıcı --> Mac Studio Finish Concealer

Uzun zamandır yeni concealer arayışındaydım. Ne alsam ne alsam diye düşünürken övgüyle bahsedilen Mac Studio Finish Concealerda karar kıldım :)
Yolum Mac mağazasının bulunduğu bir alışveriş merkezine düşünce de hemen içeri girip cilt tonuma uygun ürünü vermelerini rica ettim ve sonunda concealerıma kavuştum :)

Öncelikle fiyatından bahsedelim 62 TL ödedim. Çok makyaj yapan biri olmayınca fiyatı başta biraz pahallı gibi geldi açıkcası ama kullanmaya başlayınca da iyi ki almışım dedim ve sanırım bitince de yenileyeceğim ürünler arasında  :) 

Deneyimlerime gelirsek;

* G
öz altlarınıza sürmeden önce muhakkak bir nemlendirici kullanmanızı öneririm çünkü bir müddet sonra çizgi çizgi bir görüntüyle karşılaşabiliyorsunuz.

* Ben uygulamayı parmaklarımla yapıyorum fakat fırça kullanmanın daha kolay ve etkili olacağı kanaatindeyim bu yüzden en kısa zamanda uygun bir de fırça edinmem gerek :)

* Ürünün  SPF 35 güneş korumasına sahip olduğuna da değinmiş olalım bence önemli bir ayrıntı 

* Daha yeni kullanmaya başladığım için ne kadar gider bilmiyorum ama minicik durmasına rağmen herkesten çok uzun süre idare ettiğini duydum.

* Herhangi bir kokusu vs. yok ya da ben hissetmedim.
Şimdi de gelelim en önemli konu olan kapatıcılığına ;

Bu konu da öyle çok uzunn cümleler kurmaya gerek yok gerçekten kapatıcılığını da duruşunu da çok beğendim. Öyle göz altlarına koyulmuş kalıp gibi durmuyor, sürümü çok rahat ve en önemlisi doğal bir görüntü :) Kalıcılığı da oldukça iyi.

Uzun lafın kısası soranlara tavsiye edebileceğim bir ürün. Dilerseniz online mağazasından da edinebilirsiniz tıkk 

Sağlıcakla kalın :)