Pazar

MİNİKÇE’YE GELİN, YENİ YILI KAPIDA KARŞILAYIN!


Minikçe’nin yılbaşına özel kapı süsleri ile evinize farklı bir hava katın...

Yeni yıla sayılı günler kala herkesi yılbaşı gecesinin heyecanı sarmış durumda. O gecenin kıyafeti hazır, saç, makyaj ve aksesuarlara ise karar verildi verilecek. Peki ya eviniz yeni yıla hazır mı? Renkli ve keyifli kapı süsleriyle yılbaşı ruhunu evine de yansıtmak ve yeni yılı kapıda karşılamak isteyenlere özel tasarımlar Minikçe’de.
Minikçe’nin yılbaşı konseptli özel tasarım kapı süslerinin hepsi birbirinden şık ve eğlenceli. Noel Babalı, yıldızlı, melekli ya da çanlı… Ayrıca son yılların geri dönen modası dantellerle süslü yılbaşı kapı süsleri oldukça da şık…

Minikçe’de her zevke hitap edecek bir kapı süsü bulmak mümkün. Tasarımını Meltem Atlas’ın yaptığı Minikçe kapı süsleri ile hem evinizi şımartabilir hem de misafirlerinize kapının açılmasını beklerken keyifli dakikalar yaşatabilirsiniz. Ayrıca yılbaşında sevdiklerine vereceği hediyeyi hala bulamayanlar için Minikçe kapı süsleri güzel bir alternatif olabilir. Özel tasarımı uygun fiyatla buluşturan Minikçe’de yılbaşı kapı süslerinin fiyatları 30 ila 35 TL arasında…

Yılbaşına özel kapı süsleri için Üstün Pasajı Balkır Han No:14 Bakırköy adresindeki Minikçe mağazasına uğramız yeterli. Minikçe’yi Facebook’ta www.facebook.com/Minikce adresinden takip edebilir, 0212 570 71 51 numaralı telefondan ve www.bebeksuslemeleri.com web adresinden de ulaşabilirsiniz.

YENİ YILA YENİ TARZINIZLA GİRİN…


Dore Çorap’tan yılbaşı gecesi tarzıyla  baş döndürmek isteyenlere özel tüyolar!
Yepyeni bir yıla daha merhaba demeye hazırlandığımız bugünlerde heyecan dorukta. ‘Yılbaşı gecesi ne giysem?’ sorusu kafaları meşgul etmeye başladı. Hem trendy bir görünüme sahip olmak hem de giydiğini kendine yakıştırmak ise şüphesiz herkesin altın kuralı… Dore Çorap’ın, bu özel gecede tarzını konuşturmak ve yeni yılın yıldızı olmak isteyenler için birkaç önerisi var. Üstelik Dore Çorap’ın ‘Benim Yılım Benim Tarzım’ adlı yeni yıl alışverişlerine özel kampanyası kendini şımartmak isteyen kadınlar için birebir… İşte tarzı ve özgüveniyle geceye hakim olmak isteyenlere özel tüyolar...
Yeni yılda tutkunun adı ‘bordo’ olacak. Bordo rengin hakimiyetini şimdiden hissetmeye başladık. Yılbaşında bu asil rengi tercih edecekler bordo elbiselere göz atabilir. Elbisenin saten olması şıklığınızı bir kat daha arttıracak. Kalça ve göbek bölümündeki fazlalıkları dert edenler içinse peplumlu elbiseler tam bir kurtarıcı olacak. Bordo elbisenizin tamamlayıcı aksesuarları için Dore Çorap iddiası asla kaybolmayan file çorabı öneriyor.
Yeni yıl şıklığının tamamlayıcısı fileler ve dantel ön planda…
Siyahtan vazgeçmem diyenler için de Dore’nin önerisi yine file çorap. Dore Çorap’ta Açelya, Çağla, Beste, dantel file gibi farklı tarz ve renkteki kıyafetlerinizle uyum sağlayacak pek çok alternatif mevcut.  
Yılbaşında masumiyeti seçenler içinse Dore Çorap ‘dantel’ diyor. Geçtiğimiz sezon çok moda olan dantel akımı, yeni yılda da iz bırakacak. Pastel tonlarda, dantel detayları olan bir kıyafet ile gecenin masumiyet elçisi olabilirsiniz. Dantel ile masum ama bir o kadar da iddialı bir tarz yaratmak için Dore Çorap’ın dantelli diz üstü çoraplarına göz atabilirsiniz.   
Kırmızı çorap ve aksesuarlar olmadan olmaz…
‘Yeni yılın olmazsa olmazı kırmızıdır’ diyenler için Dore Çorap kırmızı rengi bu yıl aksesuarlarda kullanmayı tavsiye ediyor. Kırmızı clutch çanta ve ayakkabı kombiniyle yeni yılın şansını çağırabilirsiniz. Dore’nin kırmızı file kolluğu da aksesuar alternatifleri arasında. Siyah, lacivert gibi koyu renlerdeki düz modelli elbiselerle kombinlenecek kırmızı çoraplar ise Dore Çorap’ın tüyolarından…
Dore Çorap’tan 50 TL ve üzerine yüzde 10 indirim ve kargo fırsatı
Dore Çorap, yılbaşında moda rüzgarları estirmek isteyenler için bir kampanya hazırladı. ‘Benim Yılım Benim Tarzım’ isimli kampanya ile içinizdeki moda ikonuna seslenen Dore Çorap, özel indirimler sunuyor. 14 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, www.dorecorap.com’dan alışveriş yapanlar 50 TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 10 indirim fırsatı yakalıyor. Üstelik 25 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz… Dore Çorap’ın ‘Benim Yılım Benim Tarzım’ kampanyası ile yeni yılı yenilenen tarzınızla selamlayın.