Perşembe

Türkiye'nin 1 Numaraları İçerik Ajansı: icerikbulutu.com

Gelişen teknolojiyle birlikte İnternet hayatımıza o kadar çok yerleşti ki araştırmalarımızı, yazışmalarımızı hatta market alışverişlerimizi bile internet üzerinden yapar olduk.
Kullanımın bu denli yaygınlaşmasıyla birçok firma ve marka da e-ticarette yerini aldı. Peki sürekli artan bu rekabet ortamında satışlarınızı arttırmaya yönelik doğru içerik stratejileri belirleyebildiniz mi?
Bu konuda yeterli zamanınız, bilgi birikiminiz ve ekibiniz yoksa şuan doğru yerdesiniz. Çünkü Türkiye’nin ilk ve tek akıllı içerik platformu olan www.icerikbulutu.com tam da bu konuda imdadınıza yetişiyor.
Düşünseniz de, birbirinden deneyimli yüzlerce yazar, istekleriniz doğrultusunda sizin için her gün binlerce sayfa üreterek sitenizin daha fazla trafik çekmesini ve hedef kitlenize daha kolay ulaşmanızı sağlıyor. Üstelik tüm bunları gerçekleştirmek için çok büyük bir bütçeye ihtiyacınız olmuyor.

Peki Sistem Nasıl Çalışıyor ?
Öncelikle ihtiyacınız olan içerikle ilgili istediğiniz anahtar kelimeleri, kelime sayılarını, başlıkları, içerik adedini ve dikkat edilmesini istediğiniz diğer tüm detayları girerek içerik talebinizi oluşturuyorsunuz.
Detaylarını ilettiğiniz içerik, akıllı teknolojilerle yapılandırılmış içerik üretme ekranlarında profesyonel yazarlar tarafından hazırlandıktan sonra iki aşamalı denetim mekanizmasına sahip akıllı sistemde özgünlük ve SEO kontrollerinden geçiyor. Daha sonra dünyanın en büyük özgünlük tarama aracı olan COPYSCAPE entegrasyonu ile taranıp daha önce hiç bir yerde yayınlanmadığı onaylanıyor.
Son olarak uzman editörler tarafından ifade yetkinliği, etkili anlatım, hedefe uygunluk gibi noktalar özenle gözden geçirilip onaylandıktan sonra e-posta adresinize gelen bilgilendirme e-postası ile içerikler size sunuluyor.
Bu aşamada dilerseniz metinle ilgili düzenleme isteyebilir ya da hiç zaman kaybetmeden sitenizde yayımlayabilirsiniz. Üstelik sistemde görsel satın alabilmeniz için Bigstock Görsel Bankası entegrasyonu ve içeriklerinizi kolaylıkla WordPress sitelerinizde yayınlayabilmeniz için WordPress API entegrasyonu da mevcut. Kısacası kolay, hızlı ve özgün içerikler size hiç bu kadar yakın olmamıştı.
Yayına gireli 2 ay bile dolmadan yazarları tarafından birçok marka için 1 milyondan fazla kelime üreten ve ölçek sorununu tamamen çözen İçerik Bulutu kimlere hizmet veriyor ?
Markalar
Bünyenizdeki yazarlara tam zamanlı ofis ayarlamak, içerik kalitesini denetlemek ve yüksek maliyetleri karşılamak istemiyorsanız içerik pazarlaması açısından bir numara olan www.icerikbulutu.com tam size göre
E-Ticaret Siteleri
Basın bültenleri, online içerik projeleri, blog, sosyal medya ve hedef kitlenizle yazılı iletişime geçtiğiniz her alanda özgün ve ilgi çekici içeriklerle satışlarınızı arttırabilmeniz için aradığınız tüm çözümler www.icerikbulutu.com ‘da
Online Yayınlar
Faydalı, düzenli ve kaliteli içerik üretiminin en değerli olduğu alanlardan biri olan online yayınlarınızda sağladığınız içerik sayısını önemli bir ölçüde arttırmak ve web sitenizin trafiğini günden güne yükselterek devam ettirmeniz için www.icerikbulutu.com ’u tercih etmelisiniz.
Ajanslar
Ürettiğiniz projelerin etkisini arttırarak daha fazla insana ulaşmak istiyorsanız en iyi iş ortağınız www.icerikbulutu.com olacaktır.
Seo Danışmanları
Profesyonel yazarlar tarafından hazırlanan faydalı ve SEO gerekliliklerine uygun metinlerle danışmanı olduğunuz markaların tüm içerik gereksinimleri için Türkiye’nin bir numaralı içerik ajansı www.icerikbulutu.com hızlı çözümlerle yardımınıza koşuyor
Kurumsal Bloglar
İçeriğin sürekli geliştiği ve güncellendiği bu platformlarda mütemadiyen var olabilmek istiyorsanız www.icerikbulutu.com yardımıyla ürünlerinizle ilgili faydalı içerikler yayımlayarak müşterilerinize güven duygusu verebilirsiniz.
UNUTMAYIN !!!
Türkiye’nin en yetenekli yazarları icerikbulutu.com’da markanız için yazmayı bekliyor.

1 yorum: