Cuma

Gerçekten sihirliymişşşşş :=))))))

Az önce kapı çaldı ve kurye ile güzelce sarılmış bir kutu geldi. Paketin içindekileri o kadar merak ettim ki hızlıca kağıdı imzalayıp kapıyı kapadım ve kutuyu açmaya başladım. İçerisinden bir kutu daha çıktı ve onunda içerisinden muhteşemmm kokularla iki sihirli elma :=))
 Kokusu beni öylesine cezbetti ki sizler için hızlıca resmini çekip hemen yemeye başladımm ve daha tadı damağımdaykende duygularımı paylaşmak istedim :=))) Sitede çikolata tarifini yanlızca ortakların bildiğinden bahsedilmişti okurken gülümsemiştim ama şimdi daha iyi anlıyorum o yazının anlamını...
Hani elmalar bildiğimiz elma ama çikolatası bambaşka birşeyyy :=)) Özellikle o elmaların nasıl kargolandığını çok merak etmiştim şekli bozulurmu falan diye düşünmüştüm de kesinlikle öyle birşeye imkan bile verilmemiş. O kadar güzel paketlenmiş ki sabırsızla açtım :)

Yerken de aklımdan şu cümle geçti;
          " Gerçekten sihirliymiş... "

Sizde sihirlenmek istiyorsanız şöyle alıyımm :=)) ; www.sihirlielmalar.com

7 yorum:

  1. ürün geldikten sonra fotoğraf ve yorumlarını görmek çok güzel, teşekkürler. Hatta sihirli elma kampanyalarına katılmadığım için çok pişman oldum şimdi. bu yazı üzerine çikolatanın tadını baya bir merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. ya bi ben kazanamadım su elmalardan ağzım sulandı yaaaa:(((

    YanıtlaSil
  3. ohh afiyet olsun bana da geldii:))

    YanıtlaSil
  4. bana daha gelmedi inşaşşla yarın gelir :)

    YanıtlaSil
  5. Blog sahibi arkadaşlarıma ve kazananlara afiyet olsun diyorum :)
    Victora keşke sende katılsaymışsın...Çikolata delisi olarak ben oldukça beğendim :=))İç kısmı karamel dışı ise hindistan cevizi ve çikolata kaplı :)
    Yasemincim inşallah ilerde tekrar kampanyalarımız olur :)

    YanıtlaSil
  6. İncesaz tahminen seninkide yoldadır umarım en kısa sürede ulaşır.Şimdiden afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  7. bende kazandım ama henüz gelmedi bekliyorum

    YanıtlaSil