Cuma

Cildinizin mücizesini koruyun...

Geçen gün fikrimühim' den güzel bir kutu geldi ve içerisinde de iki adet Vaseline vücut losyonu, 5TL Vaseline indirim kuponu, kampanya mektubu  ve de mühimklavuz  :=)) 
Biri Aloe ve Salatalık özlü diğeriyse A ve E vitamini içeren vücut losyonu...
Tabii ilk iş yine resimlerini çektim ;

Ve hemen ardında kullanmaya başladım. Çok akışkan kıvamlı ve kokularıda güzel.Ele sürüldüğü an anında yumuşatıcı bir etkisi var. Bi kaç gündür kullanıyorum ve tırnaklarıma da oldukça iyi geldi :) 
 Artık havalar da soğudu tabii zaman zaman üşüyen eller çatlayabiliyor ve buda bir bayanın en nefret ettiği şeylerden biri olmalı . Hem yaşlanıp buruşmuş gibi kötü bir görüntü hem de bazen yanmalar falan... Şu günlerde çantada iyi bir losyon taşımak şart oldu yani... Ve ben salatalık özlü olanını çantama koydum bile :)) 
 Aslında kışın ellerime iyi baktığım için çatlama problemleriyle çok fazla karşılaşmasamda dudaklarımın çatlamasına sinir oluyorum. Üstelik bir çok dudak balmı denedim ve çoğu yanlızca sürüldüğü bir kaç dakika yumuşatmaktan başka hiç bir işe yaramıyor. Dün akşam vaseline kremimi ellerime sürerken bir damlacıkta dudağıma sürdümm elimde ki o yumuşacık hissi dudaklarımda da hissettim...Gerçekten çok güzel ve kaliteliler. Bana deneme ve sizlerle paylaşabilme fırsatı sundukları için fikrimühim ekibine teşekkürler...

2 yorum:

  1. Bende sana teşekkür ediyorum canım.güzel bi ürün.bende alcam.blogunda harika.izleyicin oldum bile:)sewgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürlerrr moda gezgini :=))

    YanıtlaSil